DJI Promocija, Mikser House, Beograd

Gedžeti Tech

U sredu, 21.12. u prostoru Mikser Housea kompanija Computerland, koja je distributer DJI programa organizovala je prezentaciju najnovijih uređaja.

U večernjim satima prezentovani su dronovi: Phantom 3 i 4 i 4 Pro, Inspire 1 i Mavic Pro, kao i nosači i stabilizatori kamera: Ronin-M i Osmo+ i Osmo mobile.

Kao najinteresantniji izdvaja se dron Movic Pro, koji se trenutno smatra jednim od najboljih u svojoj kategoriji. Takvu laskavu titulu osvojio je svojom velikom autonomijom leta, snažnim hardverom, ali i atraktivnim dizajnom. Naravno, veliku pažnju privlačio je i nešto stariji Phantom 4 Pro koji ima displej u sebi, aerodinamični oblik i veću bateriju koja omogućuje i do28 minuta letenja.

DJI u poslednje vreme sve više pažnje privlači i atrkativnim nosačima i stabilizatorima kamera, a pored proizvoda namenjenih profesionalcima, nas je najviše zaintrigirao Osmo Mobile koji je namenjen snimanju mobilnim uređajima.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password