Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Undisputed je nestvarno lepa simulacija boksa – pogledajte nove videe!

Prošlo je 11,5 godina otkako je izašao Fight Night Champion, kao poslednja visokobudžetna boks simulacija. U međuvremenu, bili smo preplavljeni MMA igrama iako je popularnost ovog sporta po svim parametrima i dalje daleko iza “plemenite veštine”. Međutim, Undisputed će sve to promeniti.

Ako vam ovo ime deluje nepoznato, možda će vam ovaj naslov delovati poznatije pod svojim starim imenom, eSports Boxing Club. Promena imena čini se kao dobra ideja, s obzirom da eSports u naslovu navodi na pogrešan zaključak da je ovo samo još jedan naslov namenjen za onlajn publiku. To je svakako daleko od istine, jer Undisputed planira da ponudi do sad ubedljivo najbolji karijerni režim u kome ćemo čak moći da radimo sa pravim trenerima, katmenima i promoterima gradeći svoj put ka šampionskim pojasevima. Ovaj naslov inače je bio zamišljen kao ništa više od skromnog projekta trojice entuzijasta, ali je potom prerastao u nešto mnogo veće. Činjenica da je igra već licencirala na desetine vrhunskih boksera ipak nam govori da je u pitanju izuzetno ambiciozan projekat.

Nažalost, ulazak igre u early access fazu odlaže se već godinama, a ni u ovom trenutku niko ne zna kad će on biti dostupan. U međuvremenu, razvojni tim nastavlja da objavljuje nove screenshotove i videe, dokazujući da će ovo biti projekat vredan čekanja. Sudeći po prikazanom, kvalitet grafike je fantastičan, a sve prati i odličan kvalitet animacije. Zato, zaista se nadamo da ćemo uskoro imati prilike da probamo igru i da nas ona neće razočarati.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!