Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Lollipop Chainsaw remake stiže, neće biti cenzurisan i politički korektan

Činjenica da se danas svi osećaju uvređenim u vezi nečega jako negativno utiče i na industriju video igara. Ipak, nadolazeći rimejk klasika sa PS3 i Xbox 360, Lollipop Chainsaw neće se povinovati woke publici i drugim pijavicama koji žive od priča o ugroženosti svega i svačega.

Ova potvrda dolazi od producenta igre Yoshimi Yasude, a koji je morao da se oglasi nakon što su se pojavile glasine kako će rimejk zapravo biti drastično cenzurisan, prenosi Eurogamer. To se najviše odnosilo na dizajn Juliet Starling koja u originalu ubija horde zombija u izazovnoj uniformi čirlidersice. Isto tako, Yasude ističe da će igra zadržati svoj specifičan vizuelni stil, bez obzira što se u najavi igre najavljuje da će ona izgledati realističnije.

“To što smo rekli da će igra izgledati realističnije trebalo bi da se odnosi na to da danas imamo bolje tehnologije za renderovanje na sadašnjoj generaciji konzola”, objašnjava on. “Isto tako, nećemo menjati dizajn Juliet, a pretpostavka da će se to desiti nema nikakvog osnova. Mi smo je stvorili pre 10 godina i privrženi smo joj više nego bilo ko.” Kako on navodi, sa Microsoftom i Sonyjem pregovaraće se tako da se omogući da igra ne bude cenzurisana na bilo koji način, a jedino što će se sigurno promeniti jeste izostanak licencirane muzike prisutne u originalu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!