Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Quarry je najbolji dokaz da Google Stadia polako umire

Sećamo se Gamescom sajma 2019. godine kad je Google na sav glas promovisao svoj Stadia servis za strimovanje igara. Ipak, dosadašnji rezultati su razočaravajući, a novi naslov Supermassivea najbolji je podsetnik za to.

Naime, nove informacije govore da je ovaj interaktivni horor trebalo da bude ekskluziva za Google Stadia, i to kao jedan od najvažnijih naslova za ovu platformu. Međutim, kako su prihodi od pretplate bili očajni, Google se uplašio i odlučio da drastično smanji budžet, pa je i Supermassive dobio odrešene ruke da The Quarry objavi gde god to želi. Rekli bismo da je to prava sreća, jer nismo baš svi voljni da plaćamo igre koje nikad nećemo posedovati ni u digitalnom obliku, a strimovanje koliko god da je dobar protok, ne može da pruži isti kvalitet slike kao kad ona dolazi sa lokalne konzole ili računara.

Google je inače od 2020. godine krenuo sa najavom ekskluzivnih igara, ali nakon 14 meseci od objavljivanja Stadia počeo je potpuni raspad. Kako se ispostavilo, igračima se mnogo više dopada servis kao što je Xbox Game Pass ili sad PlayStation Plus, a koji za pretplatu nude igre koje zaista možete da instalirate na svoj sistem i tako igrate.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!