Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Blizzard već uzeo preko 20 miliona evra od Diablo Immortal igrača

Diablo Immortal već je označen kao sraman pokušaj da se od igrača izvuče apsurdna količina novca. Međutim, izgleda da Blizzard jako dobro poznaje psihologiju svojih igrača koji im već sipaju desetine miliona evra u džepove.

Kako objavljuju analitičari sa Appmagica, Diablo Immortal je preuzet preko osam miliona puta za prve dve nedelje, a po tom kriterijumu, od Blizzardovih naslova ispred je samo Hearthstone. Naravno, Amerikanci prednjače sa 26% preuzimanja, a iza njih slede Južna Koreja, Brazil i Japan. A gde smo mi? Pa u kategoriji razno, zajedno sa trocifrenim brojem zemalja, što uključuje čak i Ujedinjeno Kraljevstvo. Izgleda da Evropa baš i nije luda za Immortalom.

Amerikanci su vodeći i među naivči… ovaj mušterijama, pošto od njih dolazi čak 43% dosadašnje zarade, a odlična je i Koreja sa 23%. Od zemalja Evrope, jedino je Nemačka u vrhu, sa 6%. U međuvremenu, igra i dalje obara rekorde na PC-ju, ali po negativnom skoru na Metacriticu, gde ima nekad 0.2, nekad 0,3. Čak i na iOS-u stanje nije puno bolje sa 0,5. Najveći problem sa Diablo Immortalom je to što nakon nekoliko sati igranja prvo shvatite da ćete za dostizanje određenih nivoa morati da igrate godinama, kao i da ulaganja od nekoliko desetina evra čine iskustvo mnogo manje frustrirajućim. Tu su i Legendary Gems koje i ne možete da zaradite, a čak i izdvajanje velikog novca ne znači da ćete ih sigurno dobiti.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!