Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Silent Hill 2 remake je u izradi, i to samo za PS5

Konami se prethodnih godina bavi uglavnom glupostima, izdajući bezvezne naslove za kockarske automate i mobilne telefone. Ipak, sad su odlučili da u život vrate jedan od svojih najuspešnijih naslova, Silent Hill 2.

Nakon što je Capcom počeo da zarađuje ogroman novac rimejkovima Resident Evil serijala, Konami je odlučio da proba isto sa svojim horor serijalom. Ipak, kompanija ne radi direktno na igri, već je taj posao poverila Bloober Teamu, koji iza sebe ima The Medium i Layers of Fear, piše Videogamer. Kako se još navodi, igra stiže samo na PS5, ali u pitanju će biti vremenska eksluziva, tako da će se portovi za PC i Xbox konzole pojaviti u neko razumno vreme.

Ono što je još interesantno jeste da da će biti i gejmplej promena. Neke od njih uključuju izmenjene zagonetke, ali i nove krajeve. Konami inače planira da ovaj rimejk bude probni balon, jer je njihova ideja da u slučaju uspeha ožive čitav serijal kroz više projekata. To navodno uključuje čak i angžaman Hidea Kojime, koji stoji iza legendarnog P.T.-a koji je upravo trebalo da bude najava za novi Silent Hill. Iz Bloober tima ništa ne demantuju, ali ističu da nemaju dozvolu da govore na ovu temu. Dakle, samo je pitanje vremena kad će se to promeniti!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!