Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sony pustio u prodaju Tekken 2 za $9999, oglasio se autor serijala

Sony je odlučio da doda Tekken 2 u biblioteku igara dostupnih za PS4 i PS5, ali sigurni smo da je na startu prodato tačno nula primeraka, s obzirom na ludačku cenu od 9999 dolara! Interesantno, ovo je primetio i otac Tekken serijala, Katsuhiro Harada.

“Kakva sjajna cena Sony”, prokomentarisao je on na Twitteru, retvitujući objavu koja pokazuje ovu brljotinu. Naravno, nije teško pretpostaviti da je prava cena 9,99 dolara. Igra je pritom besplatna za sve korisnike PS Plusa, makar u Americi, dok ćemo mi Evropljani sačekati do 23. juna. Inače, novi PlayStation Plus Premium zapravo je odgovor Microsoftu za njihov Xbox Game Pass, jer omogućava pristup stotinama igara za sve generacije Sonyjevih konzola, što uključuje i PSP!

Treba reći i da novi PlayStation Plus dolazi u tri formata. Regularni PS Plus sad nosi oznaku Essential i ostaje isti kao do sad. Extra sa druge strane dodaje trocifren broj igara za PS4 i PS5, ali mu je godišnja cena 100 evra. Na kraju, jedino Premium obuhvata igre za sve generacije Sony konzola, kao i vremenski ograničen pristup dodatnim naslovima. Njegova cena je 120 evra godišnje. Deluje li vam sve ovo primamljivo?

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!