Battlefield 6 predstavljanje zakazano za 9. jun

PC Slider Sony Vesti Xbox

Nova igra, kojoj mnogi već dodeljuju naziv Battlefield 6, dobija trejler za nedelju dana

U kratkom tizer trejleru na Twitter profilu kompanije, Electronic Arts je zvanično najavio da će zvanično predstaviti Battlefield 6 u narednu sredu, tačnije 9. juna ove godine.

Naravno da je Electronic Arts odlučio da ne kaže apsolutno ništa o igri pre naredne srede, a nešto nas navodi i da sumnjamo na to da je predstavljeni logo finalna verzija (pa i u to da će imati broj 6 u nazivu). Ipak, ono što jeste zanimljivo je da se logo iz tizer trejlera poklapa sa onim koji je mogao da se vidi u procurelim snimcima iz igre, to bi onda moglo da nasluti da će novi BF biti smešten u blisku budućnost.

Od ostalih informacija, DICE i EA su samo potvrdili da se igra razvija za aktuelne konzole, PlayStation 5 i Xbox Series X/S, ali da je u planu da naslov bude objavljen i za PlayStation 4 i Xbox One. Po njihovim navodima, napredniji hardver će omogućiti okršaje u do sad neviđenim razmerama i sa najvećim brojem igrača na mapi do sad.

Novi Battlefield se očekuje da će biti objavljen krajem ove godine.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password