U Mortal Kombat 11 Aftermath Robocop i Terminator mogu da ukrste koplja!

PC Slider Sony Vesti Xbox

Mortal Kombat 11 Aftermath ispunjava snove ljubitelja naučne fantastike!

Warner Bros. Interactive i NetherRealm Studios su objavili novi trejler za Mortal Kombat 11 Aftermath u kom se sukobljavaju Robocop i Terminator!

Aftermath je ekspanzija igre u pravom smislu te reči jer proširuje i nastavlja priču iz igre, ali donosi i tri nova lika (Fujin, Sheeva i RoboCop), kao i mnoštvo novih kostima. Uz ekspanziju, osnovna igra će dobiti veliki apdejt koji donosi brojne ispravke, kao i nove/stare „Friendship” završnice.

Robocop-ov izgled i glas je „pozajmljen” od glumca Petera Velera (Peter Weller) koji je tumačio ovog junaka u prva dva filma, dok je Terminator po izgledu Arnolda Švarcenegera (Arnold Schwarzenegger) iz poslednjeg filma, Terminator: Dark Fate.

Mortal Kombat 11 Aftermath izlazi 26. maja u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Ekspanzija može da se kupi u obliku apgrejda ili kao Aftermatch Kollection koji sadrži i osnovnu igru. Pročitajte i naš opis Mortal Kombat 11.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password