Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Last of Us Part 2 izlazi u junu

Nakon trenutka neizvesnosti, konačno poznat novi datum premijere drugog dela The Last of Us

Sony i Naughty Dog su danas otkrili da planiraju da objave The Last of Us Part II za nešto manje od dva meseca, tačnije 19. juna.

Podsetimo, igra je trebala da izađe 29. maja, ali je ovaj datum nedavno odložen usled pandemije koronavirusa Covid-19 koja je zahvatila svet. Tada su autori igre naveli da naslov nema određen datum izlaska, što je zabrinulo mnoge igrače, naročito kada je Sony krenuo da vraća novac svima koji su TLOU2 kupili u pretprodaji.

Naughty Dog je otkrio da je do odlaganja došlo usled nemogućnosti da isporuči primerke igre svim igračima, jer je transport otežan ili čak i prekinut u nekim delovima sveta.

Čekanje od dva meseca možda ne bi bio toliko veliki problem, da baš ovog vikenda nisu procureli detalji priče iz The Last of Us 2 koji sadrže ogromne spojlere. Mada se u prvi mah verovalo da se radi o glasinama, video sa spornim scenama je okačen na YouTube, a komentari o tome svuda po internetu. Snimci su brzo uklonjeni, a samo dan kasnije su se oglasili i Naughty Dog i Sony navodeći da žale što su otkriveni važni detalji radnje.

„Uradite sve što možete da izbegnete spojlere i molimo vas da ih ne otkrivate drugima. The Last Of Us Part II će uskoro biti u vašim rukama. Bez obzira na to što budete videli ili čuli, konačno iskustvo će biti vredno truda”, navodi se u saopštenju razvojnog tima Naughty Dog.

Dakle, dva meseca izbegavanja interneta dok smo u karantinu – divno!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!