Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

2K Games priprema nove NFL igre!

2K Games ima velike planove!

2K Games i National Football League (NFL) su danas ozvaničili početak saradnje koja će za proizvod imati nekoliko novih igara sa temom američkog fudbala.

Kako je objašnjeno, iako za sad nisu poznata imena naslova i razvojni timovi koji će na njima raditi, nove igre će biti arkadnog tipa. Ni datumi izlaska ovih igara nisu navedeni, ali je potvđeno da će biti objavljeni tokom 2021. godine.

Predstavnici kompanije 2K nisu krili zadovoljstvo što su obnovili saradnju sa NFL organizacijom koja je prekinuta pre oko 16 godina. Naime, 2K Games je u periodu od 1999. do 2004. godine objavljivao NFL 2K serijal, nakon čega je napravljena dugačka pauza.

Vest je stvorila dosta pitanja kod ljubitelja američkog fudbala, ali i strepnji u vezi sa kvalitetom navedenih naslova. Zanimljiva je i situacija u kojoj će 2K Games raditi na arkadnim naslovima sa NFL imenom, dok će simulacije i dalje, očigledno, biti prepuštene razvojnom timu EA Sports. Za sad ne postoje naznake da će ovakav odnos biti poremećen u budućnosti.

I još jedna bonus sportska vest: studio Frontier (poznatom po ostvarenjima Planet Zoo, Planet Coaster i Jurassic World Evolution) je danas takođe potvrdio da je u izradi i nova F1 menadžerska igra. Ovaj naslov je prvi od ukupno četiri planirana. Ni o ovim ostvarenjima se za sad ne zna previše.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!