Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Joker upao u Mortal Kombat 11!

Joker od sad neće zagorčavati život samo Batman-u!

Popularni stripski zlikovac Joker pridružio se bogatom ansamblu borilačke igre Mortal Kombat 11 kao najnoviji DLC ovog naslova.

Mada je Joker u poslednje vreme privukao veliku pažnju zahvaljujući istoimenom filmu, ovaj čuveni DC Comics „zloća” odavno je planiran kao jedan od dodatnih boraca u Mortal Kombat 11 Kombat Pack-u. Ipak, ukoliko vas ne zanimaju Terminator, Sindel, Shang Tsung, Nightwolf ili Spawn koji su takođe deo ovog paketa, strip klovna možete da kupite i odvojeno (cena oko 6 evra).

Naš predlog je ipak da „šaljivdžiju” (kako su svojevremeno prevodili ovog negativca) kupite u paketu, jer zasebna kupovina možda nije potpuno finansijski opravdana. Ovaj negativac se za početak ponaša veoma slično svojoj verziji u Injustice 2, s tom razlikom što je MK11 daleko krvaviji pa su autori bili brutalniji prilikom osmišljavanja animacija. Njegovi specijali su komični, baš poput njegove persone u stripovima, ali njihov efekat u meču je očigledan jer omogućava igračima da povežu dobar kombo. U mečevima Džoker deluje dobro izbalansirano, a on je dovoljno mračan da ne odudara od Mortal Kombat serijala.

Svi Joker-ovi završni udarci

Poslednji borac koji će biti dodat u Kombat Pack je Spawn, takođe stripski junak (Image Comics), a on bi trebalo da stigne u igru (sve platforme) 17. marta ove godine za vlasnike DLC paketa ili nedelju dana kasnije za sve ostale igrače.

Mortal Kombat 11 je objavljen 11. aprila prošle godine za PC (trenutno mu je snižena cena na Steam platformi), PlayStation 4, Xbox One i Switch. Naš opis možete da pročitate ovde.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!