Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Terminator stiže u Mortal Kombat 11

Novi gameplay video pokazuje kako Terminator lomi MK junake!

Naredne nedelje NetherRealm Studios će ubaciti Terminator T-800 u Mortal Kombat 11, a u novom videu prikazano je kako će on parirati drugim MK likovima!

Kao što možete da vidite na slikama trejler prikazuje novu verziju legenardnog kiborga, urađenog po trenutnom izgledu Arnolda Švarcenegera u aktuelnom filmu Terminator: Dark Fate koji uskoro stiže u bioskope tokom novembra. Međutim, autori su otkrili da će u igri biti i njegova ranija verzija T-800, koju smo mogli da vidimo u prethodnim filmovima.

via Gfycat

Sudeći po gejmplej videu, T-800 se odlično snašao u igri, a njegovi potezi su zasnovani na referencama iz filmova. Uvodna animacija je direktno preuzeta iz drugog filma „Judgment Day”, a tokom borbe Terminator može da se pretvori u svoj metalni endoskeleton. Kulminacija svih referenci je fatality koji će poslati protivnika u… pa, da ne otkrivamo ni mi baš sve.

Nažalost, autori igre su izgleda imali dozvolu samo da preuzmi Švarcijev lik, dok je glas pozajmljivao drugi glumac koji baš i nije preterano uverljiv.

Terminator je jedan od šest novih boraca (pored njega tu su Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Joker i Spawn) koji dolaze u Kombat Pack DLC-u i biće dostupan u igri od 8. oktobra 2019., a ukoliko se kupuje zasebno od 15. oktobra 2019.

Pročitajte našu recenziju Mortal Kombat 11 ovde, a vredi pomenuti i da će vlasnici PlayStation 4 i Xbox One konzola moći da preuzmu besplatnu verziju igre u periodu od 11. do 14. oktobra 2019.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!