Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

PES 2020 demo izlazi 30. jula, objavljen spisak timova

PES 2020 demo opet nedostupan našim igračima!

Konami je zvanično potvrdio da će eFootball PES 2020 demo biti objavljen 30. jula u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One igračke sisteme.

Dakle za razliku od prethodnih godina, najnoviji Pro Evolution Soccer demo će biti objavljen istovremeno za sve igračke sisteme.

Demo će imati dva moda, Quick Play i Co-op za onlajn mečeve, a po prvi put će igračima na raspolaganju biti i Edit mod. Uz pomoć njega, igrači će moći da menjaju dostupne timove jer će biti otključana opcija menjanja izgleda grbova, kao i imena timova i igrača.

U svojoj osnovnoj verziji demo za najnoviji PES će imati 14 timova, ali je za sad potvrđeno njih 11 dok će ostala tri biti otkrivena naknadno. Na spisku se nalaze FC Barcelona, Arsenal FC, Palmeiras, Flamengo, Sao Paulo, Sport Club Corinthians Paulista, Vasco da Gama, Boca Juniors, River Plate, Universidad de Chile i Colo-Colo.

PES 2020 demo izlazi 30 jula objavljen spisak timova

Za sad nije poznato koji će stadioni biti u demou, ali se očekuje da će Arsenalov Emirates Stadium najverovatnije biti jedan od njih, obzirom da Konami ove sezone jedan od sponzora čuvenog londonskog tima.

Ono što je za nas najvažnije je to što izgleda PC verzija PES 2020 po svemu sudeći opet neće biti dostupna našim igračima putem platforme Steam, već će oni morati da se snađu kako bi preuzeli demo.

eFootball PES 2020 izlazi 10. septembra 2019. za PC, Xbox One i PlayStation 4, a na naslovnoj stranici se opet nalazi fudbaler FC Barselone Lionel Messi.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!