Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Predstavljen Call of Duty: Mobile

Call of Duty: Mobile je pravo FPS ostvarenje rađeno po ugledu na Black Ops i Modern Warfare

Activision i razvojni studio Tencent su otkrili da pripremaju Call of Duty: Mobile koji će biti objavljen za Android i iOS mobilne uređaje.

Call of Duty: Mobile će biti prava FPS multiplejer igra koja će u sebi imati sve najpoznatije modove iz COD serijala poput Search and Destroy ili Free-For-All, a akcija će biti smeštena na legenderne mape kao što su Nuketown, Crash ili Hijacked. Igrači će takođe moći da otključaju Call of Duty junake, nova oružja i druge ajteme koje će moći da iskoriste za opremanje svog lika.

Uz najavu naslova Activision i Tencent su objavili i gejmplej trejler koji prikazuje delove igre, ali i neke od stvari koje će biti objavljene naknadno kao što su dodatni modovi i naravno, zombiji.

COD:M će biti besplatan, za sad nije poznato kada će biti objavljen, ali je potvrđeno da će tokom leta biti održana otvorena beta. Android igrači mogu odmah da se registruju ovde za priliku da prvi isprobaju igru. Vlasnici iOS uređaja će izgleda morati da sačekaju malo duže.

Call of Duty: Mobile je prethodno nosio naslov Legends of War i bio je dostupan u Kini, Australiji i još nekoliko zemalja.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!