Nier: Automata Game of the YoRHa Edition od danas u prodaji

PC Slider Sony Vesti

Da li je PC verzija igre Nier: Automata konačno popravljena?

Kompanija Square Enix je danas objavila kompletno izdanje igre Nier: Automata za PS4 i PC nazvanu Game of the YoRHa Edition.

Edicija obuhvata osnovnu igru, DLC koji je objavljen naknadno, ingame predmete, kao i dva wallpaper-a. Baš ovi bonusi su jedino što je potpuno novo, pa ćemo morati da isprobamo ovo izdanje igre
(naročito za PC) da vidimo da li ono donosi poboljšanja u odnosu na prethodnu verziju.

Naime, PC verzija Nier: Automata je preplavljena negativnim komentarima igrača koji su se žalili na brojne probleme ovog naslova kao što su neoptimizovanost i brojni bagovi. Obzirom da autori nisu posvetili dovoljno pažnje verziji za kompjutere, moderi su u prethodnom periodu objavili brojne zakrpe kako bi ispeglali igru, pa sad ostaje da se vidi da li su autori naučili nešto od njih, kao i to da li su stari modovi kompatibilni sa novim izdanjem.

Nadamo se da su PC igrači sada dobili ispravljenu verziju, jer je Nier: Automata jedan od najboljih naslova 2017. godine. U našem opisu igre hvalili smo sistem borbe i izvođenje, ali pročitajte tekst za više detalja.

Naše detaljne utiske iz Game of the YoRHa možete da očekujete uskoro na portalu.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password