Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Igre po ceni ručka: Počela je velika jesenja rasprodaja na Steamu!

Popusti na Steamu nisu ništa novo, ali ovo jesenji su ipak najbolja prilika da jeftino prođete.

Jesenja rasprodaja je počela u sredu a trajaće do utorka, 27. novembra u 19h po našem vremenu. Kako se navodi, hiljade igara je trenutno na popustu, a nekima od njih cene su snižene i do 80%! Čak su i novijim naslovima cene prepolovljene, a mnoge zaista dobre igre koštaće vas koliko i ručak u lokalnoj piceriji ili Meku.

Iako savetujemo da sami odvojite što više vremena i dobro prečešljate ponudu, mi bismo izdvojili recimo Cities: Skylines koji je i u Deluxe ediciji samo 9.24 evra (popust od 75%!), Age of Empires II HD je 3.99 evra (popust od 80%), GTA V je 19,79 evra (popust od 34%), Project CARS 2 Deluxe Edition je 29,69 evra (67% popusta), Shadow of the Tomb Raider je 30 evra (popust od 50%) a isti popust i cena važe i za Far Cry 5. Čak i novi Assassin’s Creed Odyssey je snižen na 40.19 evra (popust od 33%)), Crash Bandicoot N. Sane Trilogy je 26 evra (popust od 35%) a NBA 2K19 košta 24.99 evra (popust od 50%).

Zaronite u rasprodaju, ali nemojte kao i mi svake godine da kupite tonu igara pa onda ukapirate da fizički nije moguće da ih sve odigrate ni do sledeće jeseni. Biće još popusta!

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!