Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nintendo Direct E3 2018 prezentacija: sve najvažnije vesti

Nintendo Direct E3 2018 prezentacija nije izneverila očekivanja…

Ali ona nisu ni bila prevelika. Kao i prethodnih godina Nintendo Direct E3 2018 prezentacija je bila unapred pripremljeni videu u kojem se publici obratio Redži (Reggie Fils Aime) i predstavio trejlere za najnovije naslove.

Daemon X Machina je mech akciona igra koja stiže 2019. godine. Prezentacija je započeta sa dosta eksplozivne akcije – bukvalno. Ovo je najnoviji naslov autora Keničiro Cakude (Kenichiro Tsukuda) i dolazi kao uteha svim igračima koji su očekivali novi Armored Core. U ovoj igri glavni junak se sukobljava sa protivničkim robotima, a power armor može da se menja do najsitnijih detalja.

Najavljen Xenoblade Chronicles 2:  Torna ~ The Golden Country. Najnovija i verovatno poslednja ekspanzija odvijaće u rodnoj zemlji Jina, koja se zove Torna. Ona izlazi 21. septembra ove godine, a eksperti procenjuju da ovo verovatno neće biti poslednji veliki apdejt igre.

Predstavljen PokeBall Plus za Pokemon: Let’s Go igre. Ovaj gedžet koji će moći da se kupi posebno je u stvari kontroler i potpuno menja JoyCon i Pro kontrolere u navedenim naslovima. Navodi se da će on u sebi imati Mew-a, koji će moći da se doda u PokeDex samo ovim putem.  Pokemon: Let’s Go, Pikachu i Pokemon: Let’s Go, Eevee će biti objavljeni 16. novembra 2018. godine.

Super Mario Party u prodavnicama od 5. oktobra. Ovo je prva Mario Party igra koja će biti objavljena za Nintendo Switch, pa su se autori portudili da što bolje iskoriste hardver na raspolaganju. Pa tako, za igru se koriste pojedinačni Joy-Con kontroleri, dok će konzole moći da se upare, a raspored ekrana podešava po izboru. To znači dosta novih modova i mini igara, pa smo sigurni da igrači neće biti razočarani.

Stiže i nova Fire Emblem igra. Fire Emglem Three Houses je takođe najavljen tokom Nintendo Direct E3 2018 prezentacije, a on donosi novu priču i nove junake. Najnoviji nastavak popularnog potezno-taktičkog RPG produbiće mehaniku uvođenje formacija vojske na bojnom polju. Igra se očekuje tokom proleća 2019.

Fortnite objavljen za Nintendo Switch. Trenutno najpopularnija igra na svetu danas je objavljena za Nintendovu aktuelnu konzolu i deluje kao da će igrači dobiti identično iskustvo kao i na drugim igračkim sistemima. O samoj igri mislimo da nema potrebe da govorimo.

Overcooked 2 stiže uskoro na Switch. U trejleru su prikazane još luđe kuhinje i veći izazovi, kao i novi recepti pa smo sigurni da nas očekuje prava ludnica na ekranu, posebno u kooperativnom modu. Overcooked 2 će biti objavljen 7. avgusta.

Hollow Knight stigao na Switch. Popularna indi metroidovania nakon više od godinu dana je zahvaljujući Nintendovom igračkom sistemu stigla i na konzole. Prelepa 2D igra dobila je nove predmete, delove nivoa, likove, kao i neprijatelje, a Switch igrači će uskoro dobiti i dodatni paket besplatnog sadržaja.

Dragon Ball FighterZ ove godine stiže na Switch. Popularna tabačina će stići u svojoj nepromenjenoj formi i uz neke ekskluzivne elemente, a najlepše od svega deluje podatak da će moći da se igra u pokretu!

Super Smash Bros. Ultimate dobio najviše mesta. Najpopularnija Nintendo tabačina dobila je najveći deo Nintendo Direct E3 2018 prezentacije, a predstavljen je spisak boraca, nivoi, kao i datum premijere – 7. decembar 2018. godine. Najbitnije zvuči informacija da junaci neće dolazi kao plaćeni sadržaj već će oni biti u osnovnoj verziji igre, ali će neki od njih biti zaključani. Takođe nas je obradovao i povratak 8P moda za do osam igrača istovremeno.

Trejleri za još nekoliko zanimljivih igara koji su prikazani bez previše detalja:

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!