Predstavljen Nintendo Labo, počela je i pretprodaja

Nintendo Slider Vesti

Nintendo danas važi za jednu od kompanija koja razmišlja na drugačiji način u odnosu na konkurente, a Nintendo Labo je samo još jedan dokaz ove tvrdnje.

Ovaj projekat je neobična ideja koja predlaže drugačije korišćenje Nintendo Switch konzola. Naime, u Nintendo Labo paketu se dobijaju različiti kartonski delovi koji mogu da se sklapaju u različite oblike oko Switch kontrolera. Trejler na primer prikazuje klavir, pecaljku, robota i slično.

Kompanija predviđa da će ovako igrači dobiti zanimljiviji način da se zabavljaju uz svoje omiljene igre. Naravno, deo zabave će biti i sastavljanje Labo seta, koji se na kraju može i ukrasiti po želji.

Prvi Labo paketi se očekuju od 20. aprila 2018., a mada ne znamo kada će stići u naše prodavnice, Nintendo već prodaje setove po ceni od 70 i 80 američkih dolara u američkim prodavnicama.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password