Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Najavljena FIFA 18, Ronaldo na naslovnoj strani

Electronic Arts je zvanično predstavio svoju najnoviju fudbalsku simulaciju, FIFA 18, a kao zaštitno lice igre odabran je najbolji fudbaler sveta Cristiano Ronaldo.

Zvezda Real Madrida krasiće police prodavnica igara od 29. septembra za kad je predviđena FIFA 18 premijera. Igra se očekuje u verziji za PlaStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, kao PlayStation 3 i Xbox 360 konzole. Kao i prethodne godine, svi oni koji su pretplaćeni na EA/Origin Access imaće priliku da isprobaju do 10h igre nekoliko dana pre same premijere.

Prve naznake govore da FIFA 18 na Nintendo Switch-u neće imati najnoviji Frostbite endžin, pa će vlasnici ovog igračkog sistema najverovatnije dobiti lošiju verziju igre.

U zvaničnom saopštenju Electronic Arts-a navedeno je da je CR7 već snimio svoje pokrete u mobilnom studiju za Motion Capture koji je posetio Madrid, apodaci koji su prikupljeni biće iskorišćeni da se unapredi gameplay u polju kretanja igrača na terenu.

Pored druge sezone Journey moda koji će nastaviti priču Alexa Huntera, potvrđeno je i da legendarni igrači ove godine neće biti privilegija samo Xbox One verzije Ultimate Teama.  U FIFA 18 legendarni igrači će biti dostupni i na PC kompjuterima i PlayStation 4 konzoli pod nazivom “Icons”, ali će obzirom na verovatnoću koju je ubacio EA Sports verovatno ostati privilegija najsrećnijih igrača.

FIFA 18 se već može kupiti u pretprodaji, a zanimljivo je to što jednu od edicija krasi lik drugog, onog starijeg Ronalda. Detaljnije predstavljenje se očekuje 10. juna, za kad je zakazana specijalna E3 EA konferencija za štampu.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

1 Comment

  1. Hvala bogu da su se rešili glupog Mesija!

    0
    0
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!