Nordeus predstavio Spellsouls: Duel of Legends

Mobilne igre Slider Vesti

Kompanija Nordeus zvanično je predstavila svoju novu mobilnu igru po imenu Spellsouls: Duel of Legends,u verziji za iOS uređaje.

Ovaj naslov kombinuje osnovnu mehaniku MOBA i kartičnih igara, kako bi doneo što atraktivnije PvP okršaje, a ujedno i kompleksne strateške elemente. Svaki meč traje oko tri minuta što najbolje govori o tome koliko dinamični dueli mogu da budu.

Kompanija Nordeus je autor popularnog fudbalskog menadžera Top Eleven koji je do sad uspeo da okupi više od 150 miliona igrača. Ovakvo iskustvo iskorišćeno je i pri izradi najnovijeg ostvarenja ove kompanije, na kojem se radi već oko dve godine,

Spellsouls Nordeus

“Spellsouls je izgrađen na našem umeću u kompetitivnom gejmingu i sa ciljem da igračima pružimo pravu kombinaciju žanrova – balans između akcije i strateške umešnosti,” izjavio je Ivan Stojisavljević, CTO i su-osnivač Nordeusa. “U Spellsouls smo utkali mnogo znanja i stručnosti koje smo sticali godinama razvijajući i unapređujući Top Eleven, kao i ostale igre; a AAA produkcija i visoka angažovanost igrača su nam dva najveća prioriteta.”

Spellsouls je trenutno u softlaunch fazi i dostupan je na Apple App Storeu u osam zemalja, uključujući i hrvatski App Sotre. Android korisnici mogu da urade predregistraciju na zvaničnom sajtu igre.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password