Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Neće biti Mass Effect Trology Remastera tvrdi Peter Moore

U nedavnom intervjuu za jedan igrački sajt, Peter Moore opet je upitan o mogućnosti da Electronic Arts objavi remasterizovanu verziju Mass Effect trilogije.

Moore je i ovog puta bio potpuno izričit i naglasio da Electronic Arts neće objaviti takvo izdanje popularnog Sci-Fi serijala.

Mi smo kompanija koja je u potpunosti okrenuta ka budućnosti. Već su mi jednom postavili ovo pitanje, a to jednostavni nije ono što mi želimo da radimo. Imamo neverovatno talentovane razvojne timove širom sveta koji žele da objavljuju nove naslove, nove priče i nove tehnološke inovacije.

Sa druge strane, Peter Moore je istakao kako se vredno radi na novom nastavku Mass Effect serijala, pa bi remasteri skrenuli pažnju razvojnog tima sa Andromede. To nije nešto što Electronic Arts želi, mada su svesni da bi remasterizovane igre bili izvor “lake zarade”.

Mada kompanije lako menjaju svoje mišljenje, pogotovo kada se radi o nečemu što bi bilo izuzetno profitabilno, izgleda da su male šanse da to EA učini u skorijoj budućnosti.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!