Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Speed Elixir preview

Microsoft će na E3 sajmu verovatno predstaviti Forza Horizon 3 za Xbox One i PC ali to neće biti jedina open world vožnja ove godine. Iz anonimnog Electro Phantom Gamesa stiže nam alternativa pod nazivom Speed Elixir.

Autori ove igre kao jedan od njenih najvećih kvaliteta navode veliko okruženje koje će obuhvatati planine, pustinje i urbane sredine uz prilagodljiv upravljački sistem. To znači da on može biti više arkadnog ili simulacijskog karaktera, sve kako bi što šira publika mogla da uživa u njemu. Osim toga, očekuje nas skoro 20 različitih vrsta trka a multiplejer i singplejer spojeni su u jednu celinu. Sve to podseća na Ubisoftov The Crew ali ovde uvek možete da se prebacite u oflajn režim.

Ipak, više od reči govori trejler koji je nedavno predstavljen. U njemu možemo videti jurnjavu meklarenom p1 uz arkadni upravljački model koji neodoljivo podseća na Need for Speed Hot Pursuit iz 2010. godine. Taj utisak samo pojačava postojanje nitro pogona koji se automatski dopunjuje. Nažalost, gejmplej nam se čini prilično monotonim a iako je igra najavljena samo za PC, Xbox One i PS4, grafička podloga je skromna. Ako izgled automobila zaslužuje prelaznu ocenu, okoliš je na nivou naslova za prethodnu generaciju konzola. Mada razvojni tim navodi da je pred našim očima tek predalfa verzija, teško je za očekivati da do izlaska igre u decembru stvari budu drastično bolje. Ipak, iskreno se nadamo da ćemo na kraju biti pozitivno iznenađeni.

Mi smo već stupili u kontakt sa autorima koji navode kako je igra u isuviše ranoj fazi razvoja da bi nam o njoj otkrili više detalja. Ipak, bili smo dovoljno šarmantni da dobijemo obećanje kako ćemo među prvima saznati sve novosti.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!