Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Novi Need for Speed samo što nije izašao – stiže i trejler!

Need for Speed još uvek je poslednja objavljena Need for Speed igra, ali to će se promeniti pre kraja ove godine. Kako prenosi Insider Gaming, nastavak pod nazivom Need for Speed Unbound pojaviće se 2. decembra i navodno će imati anime elemente.

Sem toga, rečeno je i da će se trejler za igru pojaviti za najviše dve nedelje, da je njegova dužina 90 sekundi, i da je za muzičku podlogu (nažalost) zadužen A$AP Rocky. Rekli bismo da su dobre vesti to što je igra rađena samo za konzole sadašnje generacije, tako da su vlasnici PS4 i Xbox One (a i Switcha) ostali kratkih rukava. Ipak, to isto tako ostavlja prostor razvojnom timu da se fokusira i izvuče najbolje i postojeće generacije hardvera.

Inače, ovaj naslov trebalo je da se pojavi pre godinu dana, ali EA ga je odložio bez ikakvog obrazloženja. Naravno, ne treba ni reći da o njemu ništa zvanično nismo ni čuli! Na ovom NFS inače radi Criterion Games, tako da nas ne bi iznenadio potpuno arkadni karakter i mnogo elemenata inspirisanih Burnout serijalom. U tom slučaju, zvanična najava moraće da bude zaista dobra kako bi nas zainteresovala. Za početak, nadajmo se da užasan grinding prisutan u Need for Speed Heatu ovde neće biti prisutan.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!