Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Need for Speed Unbound najavljen, trejler izazvao oduševljenje!

Glasine koje su se pojavile prethodnih dana pokazale su se tačnim, a Electronic Arts najavio je Need for Speed Unbound današnjim trejlerom i zakazao početak prodaje za 2. decembar. Iznenađujuće ili ne, ali teško je bilo pronaći negativan komentar!

Kako se navodi, u Unboundu nas očekuju trke protiv drugih takmičara ali i sata, a sve to uz stalno prisustvo policije koja će nas nemilosrdno progoniti. Po već ustaljenoj šemi, NFS nas vodi u izmišljeni grad Lakeshore, a koji je inspirisan Čikagom. Očekuju nas dakle ulične trke i nadogradnja automobila, pa sve donekle podseća na stare Underground igre za kojima fanovima odavno kukaju. Ipak, razlika je što će ovde biti i trkanja po danu, a što uvek pozdravljamo.

Što se tiče samog trejlera, on je za nekoliko sati prešao pola miliona pregleda, a gotovo svi komentari izgledaju kao da ih je pisao sam razvojni tim, s obzirom da se u njima izaziva oduševljenje. Ipak, kao što možete primetiti, trejler zapravo ne govori mnogo, jer u njemu možemo videti samo delić akcije. Zbog toga, treba biti oprezan, jer zanimljiv vizuelni stil je jedino što smo realno mogli da uočimo. Činjenica da Criterion radi na igri i da je imao nekoliko godina za razvoj ipak uliva optimizam, a narednih dana očekuje nas i mnogo više informacija o svemu.

Do tad, Push Square prenosi informacije da će igra raditi u 4K i 60 frejmova u sekunid na PS5, što je prilična retkost na konzolama sadašnje generacije. Sem toga, očekuje nas krosplej između konzolnih i PC igrača, a biće i dodatnog sadržaja koji će se distribuirati besplatno. To uključuje sporedne misije u kojima će glavnu ulogu imati američki reper A$AP Rocky.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Thanks for submitting your comment!