Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Borderlands 3 za dve nedelje stiže na Steam, ima Denuvo

Borderlands kolekcija uskoro na kompletna i na Steam-u

2K Games i Gearbox su saopštili da će Borderlands 3 biti objavljen na Steam platformi 13. marta, ove godine.

Borderlands 3 će tako na kompjuterima konačno iskoračiti sa Epic Games Store platforme nakon šest meseci od svoje premijere. Takav je bio i prvobitni plan koji su 2K Games i Gearbox potpisali sa kompanijom Epic oko vremenske ekskluzivnosti na tada novoj platformi za distribuciju igara.

Naslov je osvojio solidne ocene kod igrača i kritike, pa ukoliko ste jedan od igrača koji je izbegavao ovaj naslov zbog kontraverzne platforme, sada je prava prilika da nabavite igru na Steam-u.

Novo izdanje će takođe doći sa svim dodatnim apdejtima, a razvojni tim je otkrio kako će izgledati budućnost naslova u pogledu dodatnog sadržaja. Već u aprilu stiže Mayhem Mode 2.0 i Revenge of the Cartels season event, a u maju stižu i druge stvari.

Ono što je najzamiljivije je to što će i Steam verzija igre koristiti Denuvo anti-piratsku zaštitu, iako je igra još krajem oktobra uplovila u „gusarske vode”. Izgleda da se autori nadaju da će dodatne ispravke Borderlands 3, koje se ne nalaze u razbijenoj verziji igre, biti dovoljan motiv (osim činjenice da je ovo ostvarenje prvenstveno namenjeno kooperativnoj igri) da igrači ipak odluče da kupi ovaj naslov.

Da li vredi pazariti Borderlands 3? Našu recenziju igre možete da pročitati ovde.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!