Transport Fever 2 izlazi 11. decembra

PC Slider Vesti

Transport Fever 2 je najambicioznija igra u serijalu do sad

Razvojni tim Urban Games i izdavač Good Shepherd Entertainment su danas objavili da će Transport Fever 2 izaći 11. decembra ove godine.

Naslednik popularnih upravljačkih simulacija Transport Fever i Train Fever biće dostupan na Steam platformi, potvrđeno je u zvaničnom saopštenju uz najavu da će prvi „Transport” imati sniženu cenu sve do 8. novembra.

TF2 je upravljačka simulacija u kojoj igrači imaju priliku da razviju svoju transportnu kompaniju tokom perioda od 150 godina. Na raspolaganju će biti drumska vozila, vozovi, brodovi, kao i letelice, a autori su u igru ubacili više do 200 realističnih modela iz Evrope, Severne Amerike i Azije.

Na tom putu igrači će morati da pronađu najprofitnije linije, ali i da prate razvoj tehnologije. Nova igra donosi i nekoliko poboljšanja u odnosu na prethodnike kao što je veći izbor opcija, pregledniji interfejs, kao i podršku za modove putem Steam Workshop-a. Zanimljivo deluje i opcija za kreiranje mapa, pomoću koje će igrači moći da kreiraju svoje svetove, pa potom i da ih podele sa drugim ljubiteljima ove upravljačke simulacije. Na taj način smo u sličnim igrama dobijali priliku da gradimo na mapama gradova i država našeg regiona, pa odluku da se zadrži editor moramo samo da pohvalimo.

Naslov smo imali prilike da vidimo i isprobamo tokom Gamescom 2019 sajma, a naše utiske možete da pročitate ovde.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password