Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Transport Fever 2 na prvi pogled – Gamescom 2019

Veći i realniji: Transport Fever 2

Tokom Gamescom 2019 sajma razvojni tim Urban Games nam je naširoko pričao o svojoj najnovijoj upravljačkoj simulaciji Transport Fever 2 – i nama se dopalo sve!

Ukoliko niste upoznati sa ovim serijalom upravljačkih simulacija u kojoj igrači vode transportnu kompaniju, cela priča je započeta igrom Train Fever, a potom je stigao naslednik Transport Fever koji je virtualnom preduzeću pored vozova dodao i ostala prevozna sredstva. Ovaj naslov je prodat u preko 500.000 primeraka, što je autore ohrabrilo da radi na nastavku.

Planovi za novu igru su grandiozni, jer su investicije u razvoj ovog puta veće. Transport Fever 2 je zadržao osnovnu ideju, ali su svi elementi unapređeni, poput recimo činjenice da će se ovog puta u igri naći i vozila iz Azije. Autori su ubacili nove predele, kao i veoma detaljan generator mapa koji će igrači moći da dele putem Steam-a. Podrška za Workshop je i dalje tu, što će pomoći ovom naslovu da ostane svež na duže staze.

Novi grafički endžin biće zadužen za kreiranje atraktivnog prikaza, ali i za simulaciju svih vozila na ekranu. Najlepša od svega je mogućnost da se „siđe na zemlju” i pogledaju stvari izbliza. Šetnja ulicama gradova takođe može da otkrije zašto se negde pojavio zastoj ili kako lokalno stanovništvo reaguje na saobraćaj (a oni će se itekako buniti ukoliko gužve budu nesnosne).

Švajcarski razvojni tim Urban Games je i dalje najzainteresovaniji da ispegla sve elemente simulacije, ali su se potrudili da naprave i zanimljivu singlplejer kampanju koja će imati 16 zasebnih scenarija. Sve to što smo imali priliku da vidimo tokom sajma nas je oduševilo, pa verujemo da nas autori neće razočarati sa svojom najnovijom igrom.

Transport Fever 2 se očekuje krajem 2019. godine u verziji za PC, a Steam stranica se nalazi ovde.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!