Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Tom Clancy’s The Division 2 Private Beta – Spašavanje Amerike, pokušaj drugi

The Division 2 Beta nije priredila iznenađenja – i to je dobra stvar!

Tokom prethodnog vikenda održana je zatvorena beta za igru The Division 2 pa smo jedva dočekali da bacimo pogled na post-apokaliptični Vašington.

Tom Clancy’s The Division 2 je naslov od kojeg najveći broj igrača ne očekuje bog zna šta. Razlog za to je što je prva igra na početku uspela da razočara mnoge što zbog daungrejda grafike što zbog manjka sadržaja, pa iako su autori posle ispravili dosta stvari i potpuno promenili naslov nekako su gejmeri zadržali svoje negativno mišljenje o ovom ostvarenju.

Da li će dvojka uspeti da tim igračima promeni mišljenje?

Private beta organizovana je za sve igrače koji su kupili ovaj naslov u pretprodaji, ali smo se i mi dokopali koda za test pa samo mogli da pogledamo kako izgleda igra. Beta je organizovana u periodu od 7. do 11. februara, a naši utisci su u videu ispod.

Igra izlazi 15. marta 2019. u verziji za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Ubisoft je nedavno objavio da će PC verzija biti objavljena za Uplay i Epic platforme, čime će The Division 2 biti prvi Ubisoft naslov koji neće biti u ponudi digitalne prodavnice igara Steam nakon dugog niza godina saradnje.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!