Red Dead Redemption 2 Gameplay – Avanture Djixx i sirotog konjića

Gameplay Videos

Red Dead Redemption 2 oduševljava čak i kad ne ide sve po planu!

U najnovijem videu na VGA kanalu Djixx je otišla na divlji zapad i pokušala da odigra jednu od misija u igri Red Dead Redemption.

Djixx smo bacili u jednu od misija u igri, uz minimalna objašnjenja šta i kako da radi… Iiiii naravno da nije sve pošlo po planu, ali ovog puta nije stradao Arthur Morgan već svi drugi oko njega. 🙂

Rockstar Games je malo zakomplikovao kontrolni sistem u Red Dead Redemption 2, pa je potrebno malo vremena kako bi se igrači navikli na korišćenje inventara, kao i interaktivnih opcija. Malo vremena koje Funky Sestra nije imala!

Nakon tumaranja po velikoj mapi igre i par incidenata (a kako drugačije?), ona je krenula u jednu misiju u koju je vodila jedna prepoznatljiva RDR faca, a o kome se radi i kako je sve to izgledalo saznaćete ako pogledajte najnoviji video na VGA kanalu!

Red Dead Redemption 2 je najnoviji hit koji je stigao iz razvojnog studija Rockstar Games, a naš opis igre možete da pročitate ovde ili pogledate ovde. Tu je i video sa prvim utiscima iz igre.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password