Dirt Rally 2.0 zvanično predstavljen, objavljene prve slike i video

PC Slider Sony Vesti Xbox

Dirt Rally 2.0 – samo za ljubitelje hardcore simulacija

Razvojni tim Codemasters najavio je da vredno radi na Dirt Rally 2.0, nastavku jedne od najboljih reli simulacija u poslednje vreme.

Nova igra stićiće nam nakon nepune četiri godine od prvog Dirt Rally-ja i zadržaće hardcore fizički model, baš kao njegov prethodnik, a potpuno nasuprot opuštenijem Dirt 4 koji nam je stigao poslednji. Jedan od videa koji nam je Codemasters prosledio, potvrđuje baš to.

Vožnja će imati šest reli lokacija raštrkanih širom sveta, kao i široku lepezu različitih vozila, a našoj publici će se sigurno najviše dopasti početak trejlera ispod.

DR 2.0 ima licencu FIA World Rallycross Championship takmičenja, što podrazumeva automobile iz sezone 2018,, kao i osam zvaničnih WorldRX trka. Ovde su autori dodali i da su ovo stvari koje će igra imati na premijeri, što znači da će spisak biti proširivan tokom vremena.

Dirt Rally 2.0 izlazi 26. februara 2019. u verziji PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password