Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Nintendo @Gamescom 2018 – Sve više multiplatform igara stiže i na NS!

Nintendo ispravlja svoje greške sa Switch konzolom: stiže sve više multiplatform igara

Nintendo se u prošlosti najviše oslanjao na naslove iz svoje kuhinje, ali mnogi veruju da je to bila i najveća kočnica za uspeh igračkih sistema ove kompanije. Po onome što smo videli tokom Gamescom 2018 sajma, izgleda da je veliki N naučio svoju lekciju jer je spisak igara koje stižu na Switch zaista impresivan.

Najveća vest koja je odjeknula bila je najava da na igrački sistem stiže Diablo III: Eternal Collections, koji su pozdravili svi vlasnici konzole, mada su obožavaoci serijala sigurno umesto toga očekivali najavu nastavka.

Drugi mračni RPG koji će biti objavljen za Switch konzolu je onaj koji smo mi imali prilike da odigramo – Dark Souls Remastered. Moramo da priznamo da smo iznenađeni kvalitetom porta, iako su prisutne zamerke koje su uočili igrači u drugim verzijama remasterizovanog izdanja igre.

Drugi naslov koji smo isprobali je FIFA 19 gde smo odmerili snage sa predstavnikom jednog drugog domaćeg gaming portala. Igra je tekla fluidno, a mogla su i da se primete unapređenja u fizičkom modelu u odnosu na prethodnu godinu. Nismo sigurni da li će ova verzija biti popularna kao druge na PS4 i XB konzolama, ali deluje kao da vlasnici Switch konzola ove godine dobijaju validnu alternativu.

Super Smash Bros. Ultimate je poslastica koju verujemo da većina igrača sa nestrpljenjem čeka i nakon što smo ispobali igru moramo da kažemo da se i mi priključujemo. Najnoviji nastavak popularne fajterske igre okupiće najveći broj likova do sad, a izlazi 7. decembra 2018.

Osim ovih naslova, Nintendo je prikazao još i Dragon Ball FighterZ, Starlink: Battle for Atlas, Killer Queen Black, Travis Strikes Again: No More Heroes i drugo.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!