Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Crew 2 beta prvi utisci

Upali smo na zatvoreni The Crew 2 beta test!

Minulog vikenda Ubisoft je organizovao još jedan zatvoreni The Crew 2 beta test i nakon vremena provedenog u igri moramo da kažemo da nismo razočarani, ali takođe i da ima dosta prostora za popravku.

The Crew 2 nastavlja u istom stilu kao i njegov prethodnik donoseći trke na prostoru Sjedinjenih Američkih Država. Neko najbolje poređenje bi mogle da budu Forza Horizon ili možda Test Drive Unlimited igre, ali dok su novi naslovi u ovim serijalima donosili nove mape sa svakim nastavkom, The Crew je uveo dodatne tipove vozila i discipline.

Nastavak tako pored vožnje četvorotočkaša sada donosi i motore, glisere i avione. Učestvovanjem na svim trkama se podiže broj ,,follower-a” tj. sledbenika u cilju dostizanje slave.

The Crew 2 beta je bila ograničena samo na ,,rookie” nivo, ali je i to bilo dovoljno da dobijemo neki prvi utisak o ovoj vožnji. Naslov za sad deluje solidno, ali moramo da priznamo da smo imali veća očekivanja.

The Crew 2 beta

Letenje i jurnjava gliserom deluju zabavno, najverovatnije zato što su novina, ali ovi segmenti nisu toliko interesantni kao vožnja po putevima detaljno kreirane Amerike. Sa druge strane, igrači će morati da se naviknu na upravljenje automobilima, jer se oni u The Crew 2 ponašaju dosta drugačije u odnosu na slične naslove. Zato deluje kao da će ovaj deo biti baš taj koji će odbiti veliki deo igrača. Nismo mi očekivali ozbiljnu simulaciju, ali se u beti činilo kao da mehanika zahteva još dosta podešavanja.

Za to možda neće biti dovoljno vremena jer igra izlazi za dvadesetak dana, što je glavni razlog za strepnju. Da li će to biti dovoljno da se ovaj naslov utegne? Verovatno ne, pa nam trenutno deluje kao da će The Crew 2 biti još jedno Ubisoft ostvarenje koje vredi nabaviti nekoliko meseci nakon premijere.

Kao još jedan dokaz toga je najnovija najava Ubisofta da će igra imati besplatne apdejte, među njima će se naći nove discipline, aktivnosti i slično.  Season Pass koji će se naći u prodaji donosi samo early access ovom sadržaju, kao i dodatna vozila, čime se autori nadaju da će biti izbegnuta podela igrača na one koji imaju ekspanzije i na druge koji ih nemaju.

Ali da ne donosimo preuranjene zaključke, najbolje je da sačekamo finalnu verziju koja nam stiže 29. juna u verziji za PS, XB1 i PC.

https://www.youtube.com/watch?v=Ycwq2gIinrw

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!