Detroit: Become Human PC izlazi 12. decembra

PC Slider Sony Vesti

Detroit: Become Human za sad dostupan samo na Epic Games Store

Quantic Dream je objavio da planira da 12. decembra ove godine objavi PC verziju igre Detroit: Become Human, a dobili smo i novi trejler.

Kao i Beyond Two Souls i Heavy Rain, i Detroit: Become Human će u početku biti dostupan samo na Epic Games Store platformi, a razvojni tim je potvrdio da će i ovaj naslov imati besplatnu demo verziju. Demo će biti objavljen na dan izlaska igre.

Detroit: Become Human je najnovija igra francuskog studija koja je i na PlayStation 4 platformi izgledala impresivno, a PC izdanje će izgledati još lepše. Autori su najavili da će igra podržavati 4K rezoluciju, otključan frejmrejt, a imaće i podršku za miša i tastaturu, kao i gejmpede.

DBH je po mišljenju mnogih najbolja igra koju su potpisali Dejvid Kejdž (David Cage) i Quantic Dream. I ovaj naslov je interaktivni film tj. avantura u kojoj igrači svojim odlukama utiču na dalje odvijanje priče. Radnja je smeštena u blisku budućnost u svet koji pored ljudi naseljavaju i androidi. Oni su prvobitno stvoreni da pomažu čovečanstvu, ali su vrlo brzo postali svesni okruženja i pametniji od svog kreatora.

Igra se trenutno prodaje po ceni od 40 američkih dolara.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password