Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Transport Fever 2 izlazi 11. decembra

Transport Fever 2 je najambicioznija igra u serijalu do sad

Razvojni tim Urban Games i izdavač Good Shepherd Entertainment su danas objavili da će Transport Fever 2 izaći 11. decembra ove godine.

Naslednik popularnih upravljačkih simulacija Transport Fever i Train Fever biće dostupan na Steam platformi, potvrđeno je u zvaničnom saopštenju uz najavu da će prvi „Transport” imati sniženu cenu sve do 8. novembra.

TF2 je upravljačka simulacija u kojoj igrači imaju priliku da razviju svoju transportnu kompaniju tokom perioda od 150 godina. Na raspolaganju će biti drumska vozila, vozovi, brodovi, kao i letelice, a autori su u igru ubacili više do 200 realističnih modela iz Evrope, Severne Amerike i Azije.

Na tom putu igrači će morati da pronađu najprofitnije linije, ali i da prate razvoj tehnologije. Nova igra donosi i nekoliko poboljšanja u odnosu na prethodnike kao što je veći izbor opcija, pregledniji interfejs, kao i podršku za modove putem Steam Workshop-a. Zanimljivo deluje i opcija za kreiranje mapa, pomoću koje će igrači moći da kreiraju svoje svetove, pa potom i da ih podele sa drugim ljubiteljima ove upravljačke simulacije. Na taj način smo u sličnim igrama dobijali priliku da gradimo na mapama gradova i država našeg regiona, pa odluku da se zadrži editor moramo samo da pohvalimo.

Naslov smo imali prilike da vidimo i isprobamo tokom Gamescom 2019 sajma, a naše utiske možete da pročitate ovde.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!