Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Objavljen Forza Street, free-to-play Forza!

Stigao nitkuda, a hoće svuda: Forza Street

Microsoft Studios je danas objavio Forza Street, novu Forza igru koja će moći da se preuzme i igra besplatno na PC platformi i mobilnim uređajima.

Igra već sad može da se preuzme sa Windows Store prodavnice, dok će verzija za Android i iOS mobilne uređaje biti objavljena kasnije ove godine, navode autori.

Ono što ćete brzo shvatiti je da je ovo tehnički spin-off ostvarenje koje osim tog ,,Forza” u imenu nema preterane sličnosti sa Motorsport i Horizon ostvarenja. U stvari, ovaj naslov se na PC platformi donedavno zvao Miami Street!

Vožnja koristi pojednostavljene kontrole (pritiska se samo gas, kočnica i menjanje brzina, dok je skretanje automatsko), koje su arkadnije od svih arkadnih vožnji koje ste igrali, a izvođenje je povlađeno igri u pokretu na mobilnim uređajima. Kampanja je zbog toga sačinjena od trka koje mogu da se završe i za samo minut, dok su ubačene i neke duže sekvence.

Ne treba mešati ovo ostvarenje sa ozbiljnim predstavnicima serijala, već sa mobilnim vožnjama kao što je recimo Asphalt. Zbog toga neverujemo da će većina igrača instalirati ovu na kompjuteru, već samo na svojim mobilnim uređajima, gde će verovatno predstavljati solidnu zabavu.

https://www.youtube.com/watch?v=07TffPtB_Jg

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!