Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

The Sims 4 Strangerville na testu

Najčudniji dodatak do sad – StrangerVille!

Samo nedelju dana nakon što su Electronic Arts i Maxis počeli da golicaju pažnju Sims igrača o novom sadržaju objavljen je StrangerVille apdejt.

Pre svega malo objašnjenje, StrangerVille nije puna ekspanzija za The Sims 4 (i zato ovo nije tipična recenzija), već ,,Game Pack” koji obično donosi nove predmete i tek manje izmene, baš iz tog razloga se prodaje i po nižoj ceni u odnosu na ekspanzije. Međutim, StrangerVille nam je privukao pažnju jer on može da se pohvalit time što je pokušao da promeni dosadašnji koncept ovakvog tipa DLC-a donoseći i nešto što do sad nismo videli u The Sims 4.

Osim novih kozmetičkih predmeta, u duhu DLC-ova za prethodna The Sims izdanja (Medieval pada na pamet sad), najnoviji Game Pack donosi zasebnu singlplejer priču koja će se odvijati u novom gradu po kojem apdejt nosi ime. Autori su se najverovatnije odlučili za ovakav koncept kako bi lakše mogli da predstave sve lude novine koje donosi Strangerville, a kampanja će zahtevati od igrača da reši misteriju u novom gradiću. To znači da će radnja voditi igrača, umesto što će mu pružiti slobodu da on sam stvori svoju priču. Radnja je zanimljiva i verujemo da će se svideti Sims igračima, a naročito kraj koji najbolje zaokružuje šmek ovih ostvarenja.

The Sims 4 Strangervill na testu

Pored novog grada i singlplejera, ubačen je jedno novo zanimanje i trait (Paranoid), kao i pristojna količina dodatnih predmeta. Šta više deluje nam da po broju novina ovo izdanje u nekim segmentima možda i nadmašuje pokoju ekspanziju od ranije kao što je recimo poslednji Get Famous.

S tim u vidu možda bi ipak morali da priznamo da ovo izdanje neće biti zanimljivo za sve igrače, jer je u njegovom fokusu singlplejer kampanja koja ograničava slobodu igrača da rade ono što oni žele. Ma koliko da je on interesantna, ovako nešto nije ono što većina igrača očekuje od ovog serijala.

Obično ne posvećujemo previše pažnje manjim apdejtima za The Sims 4 i po default-u recenziramo samo ekspanzije, ali smo morali da predstavimo StrangerVille koji nam deluje kao najbolji Game Pack do sad i vredan pažnje. On je toliko dobar da skoro pa da opravdava svoju visoku cenu, a tokom popusta deluje kao opravdana kupovina.

Zahvaljujemo se Electronic Arts-u na ustupljenom kodu za Speedcross ekspanziju.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!