Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

BlizzCon 2017 – Sve najvažnije vesti

Vikend za nama protekao je u znaku tradicionalnog Blizzardovog događaja, a u narednih par redova predstavljamo vam najvažnije Blizzcon 2017 vesti.

Overwatch

Overwatch tim najavio je da će uskoro dodati novog, 26. po redu, heroja u popularni FPS. Nova heroina se zove Moira, a ona će imati sposobnost da nanese ogromnu štetu protivnicima, kao i da leči saborce.

Blizz je tokom Blizzcon 2017 prezentacije takođe prikazao novu mapu po imenu Blizzard World. Kao što možete da naslutite, ova mapa urađena je u maniru zabavnog parka kao što je recimo DisneyWorld, pa će se u njemu naći gotovo svi likovi iz Blizzard univerzuma.

Starcraft

Starcraft 2 će uskoro moći da se preuzme i igra potpuno besplatno, više detalja o tome možete da pročitate u našem postu ovde.

World of Warcraft

WoW naredne godine dobija najnoviju ekspanziju po imenu Battle for Azeroth. Najnovije proširenje najpopularnijeg MMORPG naslova doneće bitku između Alijanse i Horde

Istovremeno tokom Blizzcon 2017 je najavljen i World of Warcraft Classic, poseban server za vanila verziju ove igre koja je i najzaslužnija za neverovatan uspeh ovog naslova. Kako se navodi, ova verzija će imati prvobitno izvođenje, per velikih promena koje je pokrenuo Burning Crusade 2007. godine. Za sad nije poznat tačan datum izlaska WoW: Classic.

Hearthstone

Zvanično je najavljen i sledeći veliki apdejt kartične igre Hearthstone, a šta donosi ekspanzija Kobolds and Catacombs možete da pročitate u našem postu ovde.

Heroes of the Storm

Blizzard namerava još jedan crossover između Overwatch-a i HotS-a jer je Hanzo najnoviji lik koji će biti ubačen u Heroes of the Storm. Njemu se u zvaničnoj najavi pridružila i Alextrasza iz World of Warcraft-a, kao novi ranged support karakter.

Ovogodišnji Blizzcon je protekao bez nove najave za Diablo serijal – nije pomenut ni nastavak koji se željno iščekuje već duže vreme, kao ni nova ekspanzija. Više sreće naredne godine izgleda.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!