Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Stiže rimejk prvog Witchera, biće open world!

CD Projekt RED ranije je najavio da će preoblikovati originalni The Witcher, ali sad znamo kako će oni načiniti i neke suštinske izmene kako bi ga prilagodili današnjim standardima.

Kako se navodi u finansijskom izveštaju kompanije, The Witcher Remake biće “singplejer igra u otvorenom RPG svetu, odnosno moderna verzija Witchera iz 2007. godine.” Samim tim, ovo daje na ozbiljnosti projektu koji pretenduje da donese mnogo više od drastično bolje grafike i sitnih gejmplej izmena. Kao što možda znate, na igri ne radi CDPR, već je taj posao poveren Fool’s Theory koji su do sad uglavnom imali pomoćne zadatke na izgradi naslova kao što su Outriders ili Baldur’s Gate. Da nema razloga za brigu govori i to što u ovom timu radi i nekoliko osoba koji su u prošlosti radili na The Witcher igrama.

Ipak, niko trenutno nema ideju kad bi ovaj naslov mogao da se pojavi u prodaji, a možda to ne zna ni CDPR kad već ne govori o tome. The Witcher Remake koristi Unreal Engine 5 čija upotreba je i dalje prilična retkost, a i to sugeriše da bi on mogao da u potpunosti koristi kapacitete modernog hardvera. Samim tim, od njega možemo očekivati više nego od nove verzije The Witchera 3 koja nam stiže tokom decembra.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!