Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Age of Empires 4 – Objavljen prvi gameplay video

Prilika za prvi pogled na Age of Empires 4

Microsoft je tokom X019 prezentacije prikazao prve gameplay snimke iz Age of Empires 4, najnovije igre popularnog strateškog serijala.

Iako su u trejleri prikazani kadrovi iz pre-alpha verzije igre, već sada možemo da primetimo da najnoviji „Age” izgleda fenomenalno (i naravno mnogo bolje od prethodnika).

Age of Empires IV je prvi put najavljen tokom Gamescom 2017 sajma u Kelnu, ali od tad nismo čuli ništa o ovom naslovu. Microsoft je do sada samo potvrdio da je izrada igre poverena razvojnom studiju Relic Entertainment, koji je u vlasništvu kompanije Sega. Ovaj tim je najpoznatiji po odličnom strateškom serijalu Company of Heroes.

Ni razvojni studio, a ni Microsoft nisu želeli još da otkriju tačan datum izlaska igre, ali po svemu sudeći AoE4 bi mogli da očekujemo tokom naredne godine. Za sad nisu poznate ni platforme za koje će naslov biti objavljen, ali smo na zvaničnoj stranici (u odeljku za „Age Insider” program) pronašli informaciju da će igrači imati priliku da pristupe beti kroz Steam i Windows Store.

Pre nekoliko dana je objavljen Age of Empires 2 Definitive Edition, apdejtovana verzija legendarne strategije koja je objavljena 1999. godine, dok je tokom prošle godine izdato i reizdanje prve AoE igre.

Pogledajte gejmplej trejler za igru u videu ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!