Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Srpski Superverse stiže na Steam 7. novembra

Za manje od mesec dana ćemo moći da isprobamo Superverse!

Razvojni tim Superverse Industries postavio je zvanično saopštenje da će njihova igra Superverse ući u Steam Early Access fazu od 7. novembra 2019.

Ovo je brza arkadna pucačka igra smeštena u svemiru, a uz pogled iz ptičije perspektive ona se najlakše može uporediti sa retro „bullet-hell” pucačinama. Naslov će zahtevati od igrača dobre reflekse, ali će u okršajima biti važno i da oni na najbolji način koriste sve što njihova letelica nudi. Osim singlplejera u igru je ubačen i lokalni kooperativni mod.

Razvojni tim Superverse Industries se nalazi u Beogradu, a kompaniju je 2002. godine osnovao Nemanja Bondžulić pod nazivom Industry Entertainment. Kako je navedeno na sajtu kompanije na igri je radilo nekoliko talentovanih developera koji su uticali na današnji izgled igre.

Najnovije domaće ostvarenje smo imali smo priliku da isprobamo tokom Casual Connect / Indie Prize događaja prošle godine gde je proglašena za najbolji multiplejer naslov. Tada nas je oduvala fenomenalnom grafičkom prezentacijom, kao što se može videti u trejleru ispod, jer igra ima atraktivne specijalne efekte koji uspevaju da podignu atmosferu.

Igru možete dodati na vašu wishlistu putem Superverse Steam stranice ovde. Za sad nije poznata cena, koliko dugo će igra ostati u Early Access fazi, kao i to da li će naslov biti objavljen za druge igračke platforme.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!