Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Total War Saga Troy stiže tokom 2020. godine

Predstavljeni prvi detalji Total War Saga: Troy!

SEGA i Creative Assembly su zvanično najavili sledeću Total War igru koja će vratiti serijal na Stari kontinent – naredne godine stiže nam Troy!

Autori igre su objavili kratki trejler koji potvrđuje da će glavna tema najnovijeg naslova biti krvavi Trojanski rat, brutalno poprište na kom su zasijali heroji. Radnja igre je delom zasnovana na Homerovoj Ilijadi, a delom na poznatim istorijskim događajima.

Troy će, kao i njegovi prethodnici, biti utemeljen elementima 4X žanra kao što su upravljanjem carstvom, njegovom ekspanzijom, ali i real-time okršajima koji će testirati taktičko umeće igrača.

Ovo ostvarenje će takođe imati detaljnu singlplejer kampanju u kojoj će igrači moći da odaberu jednog od osam heroja. Oni će imati detaljnu priču, pa se mogu očekivati prepoznatljivi Total War zapleti. Velika novina koju Troy donosi za serijal su različiti vremenski periodi u scenarijima.

Razvojni tim i izdavač su naknadno objavili i video koju prikazuje kako će izgledati mapa u kampanji, ali i daje prvi pogled na to kako će ovaj naslov zaista izgledati.

Creative Assembly pripema Troy isključivo za PC platformu, a za sad nije poznato kada će igra tačno izaći, osim činjenice da će to biti tokom 2020. godine.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!