Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ubisoft pokrenuo Uplay+ pretplatu, ali ne bez problema

Uplay+ nudi više od 100 igara po jednoj mesečnoj ceni, uključujući i najnovije igre

Ubisoft je danas pokrenuo svoju Uplay+ pretplatu koja igračima omogućava da preuzmu i igraju više od 100 naslova po jednoj mesečnoj ceni.

Servis je trenutno dostupan samo PC igračima koji imaju priliku da aktiviraju prvih mesec dana besplatno, dok će nakon toga pretplata iznositi 14,99 evra. Jednom kada se aktivira pretplata, igrači mogu da bez ograničenja daunloaduju i igraju neke od najpopularnijih Ubi igara kao što su Assassin’s Creed, Ghost Recon, Watch Dogs i druge.

Uplay+ obuhvata i najnovije igre, pa je već potvrđeno da će Ghost Recon Breakpoint i Watch Dogs Legion biti ubačeni odmah čim budu objavljeni. Ukoliko vas zanima Breakpoint i želite da malo taktizirate, imate priliku da ga isprobate i igrate besplatno ukoliko aktivirate trial tokom narednih par nedelja (najkasnije do 30. septembra) pošto ovaj naslov izlazi 3. oktobra (pretplata traje do istog datuma narednog meseca).

Ipak, obzirom da je servis trenutno besplatan, čini se da je bilo mnogo više onih nestrpljivih igrača koji su pohrlili da isprobaju Uplay+, pa je aplikacija danas pokazivala znakove preopterećenja jer je izbacivala greške (404 error stranice) ili čak i prevremeno naplaćivala pretplatu.

Takođe, Anno 1800 je bila jedna od igara koja je najavljivana kao deo servisa, ali je iznenada povučena iz ponude. Ubisoft se odmah oglasio navodeći da je naslov povučen zbog greške (‘ajde da im poverujemo), uz obećanje da razvojni tim radi na tome da popularna upravljačka simulacija što pre bude vraćena u prodavnicu.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!