Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Madden NFL 20 PS4

Pored PC verzije igre Madden NFL 20 (koje smo se najviše igrali za potrebe naše recenzije), na testu smo imali i PS4 izdanje. Poučeni prošlim EA Sports ostvarenjima, teško je reći da smo očekivali neke drastične razlike.

EA Sports je uradio odličan posao u PS4 verziji i razlike su gotovo nevidljive u odnosu na PC varijantu igre. Ukoliko izuzmemo očigledne prednosti verzije za kompjutere kao što su otključan frejmrejt, mogućnost instalacije na SSD i nedostatak hardverskih ograničenja, sama igra je izgledala identično.

Madden NFL 20 screenshots

Daleko zanimljivija situacija je bila kada smo igru uporedili na običnoj PlayStation 4 konzoli i na Pro sistemu, jer je ona čak i tu radila istovetno. U većini slučajeva naslovi na PS4 Pro nude „Performance” ili „4K” modove, gde se prva stavka odnosi na bolji frejmrejt, a 4K ima veću rezoluciju uz ograničenje animacije na 30 slika u sekundi. Ipak, Madden NFL 20 PS4 izdanje je radilo u punih 60fps bez obzira na sistem. Jedini padovi koje smo mogli da uočimo su bili u uvodnim scenama, ali to čak ni na kompjuterima ne radi najbolje.

Nismo čak primetili ni nove efekete ili bilo šta što bi prevagnulo u stranu Sony-jevog jačeg igračkog sistema. Samim tim, baš kao i u slučaju drugih EA igara, kao što su FIFA 19 ili Madden NFL 19 koje smo testirali u njihovom konzolnom i PC obliku, i ovde su razlike toliko male da izbor moramo prepustiti igračima i njihovim preferencijama.

Igru nam je poslao Electronic Arts, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

Madden NFL 20 PS4

Pored PC verzije igre Madden NFL 20 (koje smo se najviše igrali za potrebe naše recenzije), na testu smo imali i PS4 izdanje. Poučeni prošlim EA Sports ostvarenjima, teško je reći da smo očekivali neke drastične razlike. EA Sports je uradio odliča
0
Užasno

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i: