Close

Login


Close

Register

Close

Lost Password


Far Cry 6 image ad

Madden NFL 20 PS4

Pored PC verzije igre Madden NFL 20 (koje smo se najviše igrali za potrebe naše recenzije), na testu smo imali i PS4 izdanje. Poučeni prošlim EA Sports ostvarenjima, teško je reći da smo očekivali neke drastične razlike.

EA Sports je uradio odličan posao u PS4 verziji i razlike su gotovo nevidljive u odnosu na PC varijantu igre. Ukoliko izuzmemo očigledne prednosti verzije za kompjutere kao što su otključan frejmrejt, mogućnost instalacije na SSD i nedostatak hardverskih ograničenja, sama igra je izgledala identično.

Madden NFL 20 screenshots

Daleko zanimljivija situacija je bila kada smo igru uporedili na običnoj PlayStation 4 konzoli i na Pro sistemu, jer je ona čak i tu radila istovetno. U većini slučajeva naslovi na PS4 Pro nude „Performance” ili „4K” modove, gde se prva stavka odnosi na bolji frejmrejt, a 4K ima veću rezoluciju uz ograničenje animacije na 30 slika u sekundi. Ipak, Madden NFL 20 PS4 izdanje je radilo u punih 60fps bez obzira na sistem. Jedini padovi koje smo mogli da uočimo su bili u uvodnim scenama, ali to čak ni na kompjuterima ne radi najbolje.

Nismo čak primetili ni nove efekete ili bilo šta što bi prevagnulo u stranu Sony-jevog jačeg igračkog sistema. Samim tim, baš kao i u slučaju drugih EA igara, kao što su FIFA 19 ili Madden NFL 19 koje smo testirali u njihovom konzolnom i PC obliku, i ovde su razlike toliko male da izbor moramo prepustiti igračima i njihovim preferencijama.

Igru nam je poslao Electronic Arts, ali to nije uticalo na našu konačnu ocenu u skladu sa našom politikom o objektivnosti.

Ukratko

Madden NFL 20 PS4

Pored PC verzije igre Madden NFL 20 (koje smo se najviše igrali za potrebe naše recenzije), na testu smo imali i PS4 izdanje. Poučeni prošlim EA Sports ostvarenjima, teško je reći da smo očekivali neke drastične razlike. EA Sports je uradio odliča
0
Užasno

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i: