Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Death Stranding bi mogao da bude objavljen i za PC!

Još jedan dokaz da Death Stranding stiže i na PC!

Death Stranding je najavljen kao PlayStation 4 ekskluziva, ali najnovije informacije koje smo dobili govore o tome da će ovaj naslov stići i za PC.

O PC verziji igre se priča od prvog dana tako da ovo možda i nije prevelika vest, ali sve do sad nismo imali ozbiljnijih razloga da poverujemo u to da će Death Stranding uopšte stići na Windows, bilo kroz Steam ili pak Epic Store Games platformu. Ovaj naslov je jedan od najvećih PlayStation 4 ekskluziva koji nam stižu ove godine pa je teško i pomisliti da će Sony dozvoliti razvojnom timu Kojima Production da napravi i izdanje za PC.

Ipak, italijanski gejming novinar Antonio Fucito, koji je prvi otkrio tačan datum izlaska igre, naveo je da će PC verzija igre biti objavljena za kompjutere, kao i da se radi samo o vremenskoj PS4 ekskluzivi. Da bi dodatno potvrdio svoje reči on je spomenuo i da se na naslovnoj slici igre ne nalazi natpis „Only on PlayStation” („Samo na Playstation-u”). Fucito je rekao da nije siguran da li su Sony i Hideo Kodžima (Hideo Kojima) odredili period od 6 ili 12 meseci, ali šta god da je slučaj može se zaključiti da će ovaj naslov biti objavljen za PC tokom 2020. godine.

Podsetimo, nešto ranije novinari su pitali i samog Kodžimu da li će igra biti izdata za neku drugu platformu osim PS4 što on nije želeo ni da potvrdi, ali ni da porekne.

Kojima Productions je nedavno zvanično najavio da će Death Stranding biti objavljen 8. novembra 2019. u prvom gejmplej trejleru za ovo ostvarenje. Pogledajte ceo video ispod.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!