Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Zvanično predstavljen Transport Fever 2

Transport Fever 2 stiže tek krajem godine

Razvojni tim Urban Games u saradnji sa studijom Good Shepherd Entertainment zvanično je potvrdio da priprema Transport Fever 2.

Transport Fever 2 je najnovija upravljačka simulacija studija koji stoji iza naslova Transport Fever i Train Fever, a u njemu igrači imaju zadatak da razviju transportnu kompaniju u periodu od 150 godina. Kroz taj period će se pojavljivati nove tehnologije i vozila, a igrač će imati zadatak da pravi što profitabilnije linije.

Autori su za novu igru najavili tri story kampanje (koje nude oko 20 sati igre), ogroman sand box mod, brojna unapređenja izvođenja, kao i napredniji grafički endžin i korisnički interfejs.

Naslov će imati preko 200 različitih tipova vozova, autobusa, tramvaja, kamiona, aviona i brodova čiji će izgled biti zasnovan na pravim modelima. U igri će se naći tri različita tipa terena modelovanih prema predelima Evrope, Azije i Severne Amerike. Uz sve to ona će podržavati modove što je ispravna odluka autora, jer je ova funkcija za ovaj žanr od izuzetnog značaja.

Igra se očekuje u poslednjem kvartalu 2019. godine, u verziji samo za PC. Više detalja možete da vidite na zvaničnom sajtu igre.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!