Left Alive dobio novi gameplay video

PC Slider Sony Vesti

Front Mission spin-off, Left Alive, izgleda sve bolje i bolje!

Kompanija Square Enix je objavila je novi gameplay trejler za svoju nadolazeću igru Left Alive koji prikazuje detalje izvođenja igre.

Najnoviji video se fokusira na različite stilove igre, kao i strategije tokom bitki u ovom ostvarenju, pa igrači mogu da koriste stealth princip, da kraftuju predmete, postavljaju zamke i još mnogo toga. Glavni cilj je preživeti, navedeno je u saopštenju kompanije Square Enix.

Za razliku od uzornog serijala, Front Mission, čiji je Left Alive kao spin-off deo, ovaj naslov neće biti taktički RPG već prvenstveno akcija tj. pucačka igra sa pogledom iz trećeg lica. Igrači će morati da se bore sa neprijateljiskim jedinicama koje variraju od pešadije, preko oklopnih vozila, pa sve do mecha robota. 

Moramo da priznamo da nam prvobitno ovaj naslov nije privukao pažnju, ali najnoviji trejler je uspeo da nas zainteresuje! Igra se očekuje 5. marta u verziji za PC i PlayStation 4 sisteme.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password