Mad Head Games i Wargaming najavili igru Pagan Online

PC Slider Vesti

Tamo gde je Blizzard posustao: Srpski Mad Head Games i Wargaming zajedničkim snagama rade na ,,diablolikom” akcionom RPG ostvarenju

Srpski razvojni tim Mad Head Games predstavio je igru Pagan Online koju sprema u saradnji sa kompanijom Wargaming poznatu po World of Tanks.

Pagan Online je akcioni multiplejer RPG sa pogledom iz polu-ptičije perspektive, a po rečima autora inspirisan je Diablo franšizom. Oni tvrde da će u ovom naslovu biti prepoznatljivih elemenata viđenih u sličnim ostvarenjima koji će biti upakovani u MOBA stil akcije, a pored toga će imati i neka inovativna rešenja za žanr.

Igra će imati kompleksan multiplejer, sa više modova, ali će imati i dugačku singlplejer kampanju koja će biti proširena tokom vremena novim epizodama i ekspanzijama.

Više od toga Mad Head Games i Wargaming nisu želeli da otkriju sad, a nisu prikazali ni gameplay snimke iz igre.

Igra se očekuje tokom 2019. godine, samo u verziji za PC, a sada možete da se prijavite za test putem formulara na ovom linku.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password