Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Electronic Arts je ugasio On the House program

Electronic Arts menja kako Origin funkcioniše

Electronic Arts je ukinuo ,On the House program na Origin platformi putem koje su PC igrači u proteklom periodu dobijali besplatne igre.

Potez je povučen najverovatnije zbog Origin Access Premier pretplate koju će EA pokrenuti od 30. jula. Premier program igračima daje priliku da zaigraju najnovije igre nekoliko dana pre njihove zvanične premijere, ali će ih ovo zadovoljstvo koštati 15 evra svakog meseca (100 evra godišnje).

Nakon što su mediji primetili da je On The House izbačen, oglasio se i predstavnik kompanije Electronic Arts koji je potvrdio da ovaj program neće biti vraćen na Origin, kao i da će svi naslovi koje su igrači uspeli da aktiviraju ovim putem zauvek ostati na njihovim nalozima.

On The House je pokrenut 2014. godine i do ove godine EA je poklonio 35 naslova, među kojim su bile i neke odlične igre, kao što je Dead Space, Dragon Age: Origins ili Mass Effect 2. Međutim, moglo se primetiti da je EA zanemario ovu ideju jer su u poslednje vreme ostvarenja u ponudi stajala dosta dugo i kompanija ih je sve ređe menjala, a neka su i ponovljena tokom trajanja programa. Poslednji u nizu je bio Peggle.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!