Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Sony WH-1000xm2 slušalice Unboxing & Review

Pored opisa najnovijih igara na VGA kanalu ovog puta smo se odlučili da vam predstavimo bežične bluetooth slušalice Sony WH-1000x M2 koje su nam privukle pažnju zbog svojih high tech funkcija.

Ovogodišnji sonijev model nasleđuje nešto stariji MDR 1000x od kog se sa spoljašnje strane gotovo da ne razlikuje. One i ovog puta dolaze u sličnim bojama, a takođe su izrađene od kvalitetnih materijala uključujući tu i kožne detalje koje nošenje M2 slušalica čine udobnim i tokom nekoliko sati nošenja.

Na njima se nalaze tasteri za uključivanje i isključivanje, kao i bluetooth povezivanje, a tu je i 3,5 konektor za one koji žele da povežu slušalice žičanim putem. U luksuznom pakovanju, koje obuhvata torbu za slušalice nalaze se dodatni kablovi baš za ovu svrhu.

Kontrole se nalaze skrivene na desnoj slušalici i one spadaju u zanimljiv detalj, jer se jednostavnim pomeranjem prsta mogu promeniti pesme, a muzika moža da se pauzira, pojača ili utiša. Kada se celim dlanom pritisne slušalica, sav zvuk se isključuje kako biste mogli da čujete spoljašnji zvuk npr. kada vam se neko obraća. Obzirom da model M2 odlično ,,ubija” svu spoljašnju buku, ovakva opcija je itekako dobrodošla, jer eleminiše potrebu za skidanjem slušalica sa glave. Još zanimljivije deluje i opcija automatskog prepoznavanja glasa sagovornika čime se zvuk sam gasi. Kako proizvođač ističe, to može biti idealno kada se nalazite na aerodromu ili železničkoj stanici kada M2 prepoznaje glas sa razglasa. Putovanje avionom je možda bilo i glavni fokus pri dizajniranju ovih slušalica, jer M2 takođe poseduje regulaciju pritiska čime se eleminišu neprijatni efekti letenja.

Najveća prednost novog modela u odnosu na MDR 1000x je dugovečnija baterija, pa ove slušalice mogu da izdrže preko 30 sati bez dodatnog punjenja, za razliku od prethodnika koji je nudio autonomiju od već tad impresivnih 20 sati.

Sve ovo možda i ne bi bilo toliko važno da se ne radi o kvalitetnim slušalicama koje su verovatno među najboljim u svom cenovnom rangu i ne verujemo da ćete ostati razočarani bez obzria da li slušate EDM, rep ili neku drugu vrstu muzike. Slušalice takođe možete da dodatno podešavate putem posebne aplikacije na mobilnom telefonu i prilagodite zvuk svom ukusu.

Kada se to uzme u obzir, kao i dugoročna baterija, kvalitet izrade i hi-tech funkcije, Sony WH-1000x M2 su odličan izbor za sve koji tragaju za novim slušalicama i ne žele da prave kompromise.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!